Boşanma aşamasındaki kocası canlı canlı gömdü! Mucize eseri mezardan çıkmayı başardı

Boşanma aşamasındaki kocası canlı canlı gömdü! Mucize eseri mezardan çıkmayı başardı

Boşanma aşamasındaki kocasının zorla ormana kaçırdığı kadın, bıçaklanarak canlı canlı mezara gömüldü. Bir süre sonra mezardan çıkmayı başaran kadın, ormanda yarım saat koştuktan sonra kaçmayı başardı.

ABD'nin Washington eyaletinde yaşayan Young Sook An adlı kadın, uzaklaştırma kararı bulunan kocası Chae Kyong An tarafından evinden kaçırılarak kolları ve bacakları koli bandıyla bağlandı, göğsünden bıçaklandı ve ormana gömüldü.

42 yaşındaki mağdur kadın, polise verdiği ifadede, yaşadıklarının nedeninin emekli maaşının bir kısmını talep eden kocasına "Hayır" demesi olduğunu belirtti.

The Daily Beast'te yer alan habere göre, 53 yaşındaki adam, birinci derece cinayete teşebbüs, birinci derece adam kaçırma, birinci derece saldırı ve ağır taciz-öldürme tehdidi suçlamalarıyla yargılanacak.

young-sook-an.jpg
Young Sook An

ORMANDA YARIM SAAT KOŞARAK KAÇABİLDİ

Young Sook An, kocasının çekiçle ezdiği akıllı saati kullanarak polisi aramaya çalışsa da başarılı olamadı.

Mezarından çıkmayı başaran kadın, yaklaşık 30 dakika koştu ve yardım aldığı eve ulaştı. Yardım aldığı ev sahibinin emniyet görevlisi olduğunu fark etti.

Emniyet görevlisine, "Kocam hâlâ ormanda" diyen kadın kocasının kendisini öldürmek istediğini söyledi.

chae-kyong-an.jpg
Chae Kyong An

CANLI CANLI MEZARA GÖMDÜ

Kocasından şiddet gördüğünü anlatan ve koruma kararı olduğunu belirten Young Sook An, polise, kocasının kendini göğsünden bıçaklamadan önce mezar kazdığını anlattı.

Toprağın altında boğulma tehlikesi geçiren Young Sook An, "Gömüldükten sonra kocamın mezarımın üzerinde yürüdüğünü duyabiliyordum" dedi.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede, ezilmiş saati ve kadının saçlarını buldu.

Zanlı koca, kefaletsiz tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN