İki gündür kayıp olan radyo programcısının cesedi ormanda bulundu

İki gündür kayıp olan radyo programcısının cesedi ormanda bulundu

Sevgilisiyle beraber kaçırıldığı ileri sürülen Bizim FM radyosunun sahibi Koray Alpergin'in cesedi iki gün sonra ormanlık alanda bulundu. Radyo programı da yapan Alpergin'in ölümü, hayranlarını yasa boğdu.

İngiltere'nin ünlü DJ'lerinden ve yıllardır radyoculuk yapan Koray Alpergin'den 13 Ekim 2022 Perşembe gününden beri haber alınamıyordu.

Ailesinin ve arkadaşlarının günlerdir aradığı Koray Alpergin, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Essex kentinde ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

koray-alpergin-aslen-nereli.jpg
Koray Alpergin

SEVGİLİSİYLE KAÇIRILDIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Londra merkezli 'Bizim FM' adlı radyo istasyonunun kurucusu ve sahibi olan 43 yaşındaki Koray Alpergin'in, iki gün önce İstanbul'dan gelen kız arkadaşı ile evinin önünden kaçırıldığı iddia edilmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, kız arkadaşı olduğu bildirilen kadının bulunduğu ve fiziksel olarak zarar görmediği polis tarafından tespit edildi.

iki-gundur-kayip-olan-radyo-programcisinin-cesedi-ormanda-bulundu.jpg

TÜRK POLİSİ DE DESTEK VERDİ

Olayla ilgili üç kişinin tutuklandığını ve gözaltında tutulduklarını açıklayan İngiliz polisi, Türk polisinin olayın soruşturulmasında İngiltere makamlarına yardımcı olduğunu belirtti.

Koray Alpergin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

koray-alpergin-kimdir.jpg

HAYRANLARI ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

Ünlü radyocunun ölümünün ardından hayranları sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.

Koray Alpergin'in program yaptığı radyo kanalı T-Vine, "Alpergin'in zamansız ölümü bizi derinden yaraladı. Radyo programlarıyla binlerce insanı neşelendiren, parlak, evrensel olarak sevilen bir adamdı" ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN