Yetenek Sizsiniz ile ünlü olan sihirbaz sahnede öldü, seyirciler gösterinin bir parçası zannetti

İspanya'da 'Got Talent' adıyla yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışma programıyla adını duyuran sihirbaz Arsenio Puro, son gösterisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Seyircilerse, gösterinin bir parçası zannederek sihirbaza müdahale etmedi.

Yetenek Sizsiniz İspanya'da 2019 yılında yarı finale kadar kalarak dikkatleri çeken sihirbaz Arsenio Puro, 25 yıldır çalıştığı Madrid'deki Houdini Sahnesi'nde gösteri sırasında hayatını kaybetti.

arsenio-puro-kimdir.jpg

SİHİRBAZ ÖLDÜ AMA İZLEYİCİLER GÜLMEYE DEVAM ETTİ

Kalp krizi geçiren 46 yaşındaki sihirbazın yere düştüğü, ancak izleyicilerin bunu şovun bir parçası sandığı için uzun bir süre kimsenin yardım çağırmadığı öğrenildi.

El Mundo'da yer alan habere göre Arsenio Puro, masaların üzerine düştüğünde izleyiciler gülmeye devam etti ve bunu gösterinin bir kısmı zannetti.

arsenio-puro-yetenek-sizsiniz.jpg

POLİSLER FARK ETTİ

Kalp krizi geçirdiğini anlayan gösteriyi izleyen iki polis memuru, Arsenio Puro'ya ilk müdahaleyi yaptı. Hastaneye kaldırılan sihirbaz kurtarılamadı.

arsenio-puro-nasil-oldu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN