Sevgilisini öldürüp yedi! İfadesi dehşete düşürdü

Sevgilisini öldürüp yedi! İfadesi dehşete düşürdü

Flört uygulamasından tanıştığı adamı evine çağırıp öldüren şahıs, cesedi pişirip yediğini mahkemede itiraf etti. Failin cinayetle ilgili verdiği detaylar da kan dondurdu.

ABD'nin Michigan eyaletinden 52 yaşındaki Mark Latunski, 'Grindr' adlı arkadaşlık uygulamasında tanıştığı 25 yaşındaki Kevin Bacon'u vahşice katletmekten suçlu bulundu.

Latunski, geçtiğimiz ay mahkemede, 25 yaşındaki Kevin Bacon’ı bir arkadaşlık uygulamasında tanıştıktan sonra 2019 Aralık ayında öldürdüğünü itiraf etmişti. Latunski'nin cezası ise 18 Ekim 2022 Salı günü verilen kararla kesinleşti.

flort-uygulamasinda-tanistigi-adami-oldurup-yedi.jpg

YAMYAMLIĞIN KORKUNÇ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Mahkeme belgelerine göre, 2019 yılında işlenen cinayetin korkunç detayları da ortaya çıktı. İkilinin bir arkadaşlık uygulamasında tanıştıktan sonra Latunski'nin evine geldiği açıklandı.

Daha sonra Latunski, Bacon'a saldırdı ve onu sırtından bıçakladı. Cesedini evin bodrumuna götürürken bir ip yardımıyla tavana astı. Daha sonra ise testislerini çıkararak mutfağa götürdü ve pişirdi.

mark-latunski.jpg
Mark Latunski

CESET PARÇALARINI PİŞİRİP YEMİŞ

Fox2detroit web sitesinde yer alan habere göre, cinayet sırasında Latunski'nin ayrıca Bacon'ın cesedinden parçalar aldığını ve bunları pişirip yediği de kayıtlarda yer aldı.

Latunski'nin Bacon'un kayıp olarak bildirilmesinden 4 gün sonra kolluk kuvvetleri tarafından ziyaret edildiğini ve ceset hâlâ bodrumda asılı olmasına rağmen memurların evine girmesine izin verdiği de açıklandı.

kevin-bacon.jpg
Kevin Bacon

'AKIL HASTALIĞIM VAR' DİYEREK KENDİNİ SAVUNMUŞTU

Shiawassee İlçe Yargıcı Matthew Stewart, kararı açıklarken, "Mahkeme bunun hesaplanarak işlenmiş bir suç olduğunu tespit etti. Kevin Bacon'ın ölümü Mark Latunski'nin tasarımıydı" ifadelerinde bulunurken, ömür boyu müebbet cezasını onadı.

Daha önce Latunski suçsuz olduğunu savunmuş, avukatı da akıl hastalığı geçmişine dayanan bir savunma yapmıştı. Ancak bu iddialar hakim tarafından kabul edilmedi.

sevgilisini-oldurup-yedi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN