Dünyaca ünlü Hip-Hop şarkıcısı Akon Türkiye'de saç ektirdi: Türkler bu konuda çok iyi

Dünyaca ünlü Hip-Hop şarkıcısı Akon Türkiye'de saç ektirdi: Türkler bu konuda çok iyi

Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı Akon, Türkiye'de saç ektirdiğini açıkladı. ‘Lonely’, ‘Smack That’ gibi hit şarkılara imza atmış, dünyaca ünlü ödüllü sanatçı Akon, saç ektirmek için Türkiye’ye geldi.

Şarkıcı, ABD’de katıldığı bir radyo programında, Türkiye’de saç ektirme sürecini ve süreçte kendisine en çok acı veren şeyleri anlattı.

Dünyaca ünlü yıldız, seç ekiminin kendisine 7 bin 500 dolara mal olduğunu açıkladı.

basliksiz-2-1.jpg

Akon, operasyon sonrası bir radyo programına katıldı

Genel olarak işlemin acılı kısmına rağmen çok memnun kaldığını söyleyen Akon, Türkiye’deki doktorlara da teşekkür etti. Akon, radyo programcısı Tory Lanez’in aynı doktora gitmesi gerektiği konusunda şaka yapmayı da ihmal etmedi.

basliksiz-2-2.jpg

‘TÜRKLER BU İKİ KONUDA ÇOK İYİ’

Türkiye’nin biri saç, diğeri diş olmak üzere “iki şeyle” bilindiğini söyleyen Akon, “Bu iki konuda çok iyiler.” dedi.

Akon daha sonra sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili hayranlarının yaptığı fotoğrafları paylaştı, saçlarının prosedür sonrası haliyle alay edilmesine çok güldüğünü söyledi. Akon, “Bunlar çok iyi biraz daha gönderin’ diyerek yeni bir saç challange’ı yani meydan okuması başlattığını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN