Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'nın güneyinde...

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'nın güneyinde...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Gemlik Körfezinde dün meydana gelen 4.1'lik depremin ardından uyarıda bulundu. Görür, ''Gemlik Fayı, KAF'ın güney kolunun bir parçası. Biz Marmara depremini kuzey kolda bekliyoruz. Ancak Marmara'nın güney kesimleri de ciddi bir şekilde stres biriktiriyor" dedi.

Bilim Akademisi üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Görür paylaşımında, ''Dün Kapaklı/Armutlu-Yalova’da, Gemlik Körfezi’nde 4,1’lik deprem oldu. Bu deprem Gemlik Fayına bağlı olmalı. Gemlik Fayı KAF’ın güney kolunun bir parçası. Biz Marmara Depremini kuzey kolda bekliyoruz. Ancak Marmaranın güney kesimleri de ciddi bir şekilde stres biriktiriyor.'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN