Yalova'da şiddetli deprem

Yalova'da şiddetli deprem

Marmara Denizi'nin Gemlik açıklarında yerin 2 km derinliğinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Yalova'nın Armutlu İlçesi olarak şiddetini ise 3,9 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin 4.1 büyüklüğünde ve 2.8 km derinlikte olduğunu duyurdu.

Deprem uzmanlarının ard arda yaptığı uyarıların ardından Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem korkuttu. AFAD, depremin merkez üssünün Armutlu olduğunu duyururken şiddetini 3,9 derinliğini ise 7.04 km olarak bildirdi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KANDİLLİ 4.1 OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi de Yalova'daki depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. Kandilli, Armutlu merkez üssünde gerçekleşen depremin 4.1 büyüklüğünde ve 2.8 km derinlikte olduğunu duyurdu.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Deprem, Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa ve diğer çevre illerden de hissedilirken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN