Sağlık çalışanlarına müjde! 18-49 yaş aralığında personel alımı yapılacak: KPSS ve mülakat şartı yok

Sağlık çalışanlarına müjde! 18-49 yaş aralığında personel alımı yapılacak: KPSS ve mülakat şartı yok

Günlük iş ilanlarını takip eden vatandaşlara İŞKUR'dan yeni fırsatlar doğdu. Aylık 10.000 TL maaş ile personel alımı yapılacağı belirtilirken alımların hastane bünyesinde olacağı belirtildi. Adaylardan KPSS ve mülakat şartı istenmiyor. İşte personel başvuru detayları…

İŞKUR tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda hastane bünyesinde personel alımı yapılacağı belirtirdi. Yayınlanan ilanda hastanelerin personel alımı yapacağı belirtilirken adaylardan KPSS ve mülakat şartının istenmediği de vurgulandı. Aylık 10.000 TL maaş ile işbaşı yapacak olan personeller için başvuru detayları da belli oldu. İşte personel başvuru detayları…

HASTANEDE ÇALIŞMAK İSTEYENLERE MÜJDE

İŞKUR tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda Hastane bünyesinde personel alımı yapılacağı belirtildi. Hastane bünyesindeki eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla yapılacak alımlarda 18-49 yaş aralığında personel alımı yapılacak aktarıldı. Yayınlanan ilan doğrultusunu adaylardan KPSS puanı istemediği belirtirken mülakat şartının olmadığı da vurgulandı. Başvuruda bulunan adayların 10.000 TL maaş ile işbaşı yapacak aktarıldı. Maaşların asgari ücret zammı ile birlikte artacağı da belirtildi.

iskur-personel-alimi.jpg


Hastanede çalışmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden başvuru yapabileceği aktarılırken başvuru tarihlerinin de ilanlara göre değişiklik gösterdiği vurgulandı.

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda hastane bünyesindeki eleman eksikliğini gidermek amacıyla personel alımı yapıldığı belirtildi. Alım yapılacak personellerden istenen başvuru şartları şu şekildedir:

saglik-personel-alimi.jpg

  • En az ilkokul mezunu (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
  • MS Office programlarını bilen,
  • Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip,
  • Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen,
  • Hizmet sunumunda ” hasta memnuniyetini” gözeten,
  • Ekip ruhu taşıyan,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek,
  • Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip,
  • Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden,
  • Vardiyalı çalışmaya uygun olmak şartlarını sağlaması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN