Sağlık çalışanlarının beklediği haber geldi: 29 bin TL hesaplara yatırılıyor!

Sağlık çalışanlarının beklediği haber geldi: 29 bin TL hesaplara yatırılıyor!

Sağlık çalışanlarının merakla beklediği banka promosyonu anlaşması tamamlandı. Sağlık kurumlarında doktor, hemşire, hasta bakıcı, teknisyen, tekniker ve diğer kadrolarda çalışmayı sürdüren binlerce sağlık çalışanına 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. İşte, sağlık çalışanlarına banka promosyon ödemesi detayları...

Sağlık Bakanlığı'nda bağlı çalışan 1 milyona yakın personelin banka promosyon ödemeleri başlıyor. Sağlık çalışanlarının bir süredir gündemin olan banka promosyonu için devam görüşmeler nihayet tamamlandı. Banka promosyonu ödemesi, sağlık çalışanlarının enflasyon karşısında eriyen maaşlarına biraz nefes aldıracak.

Sağlık Bakanlığı ile Ziraat Bankası arasında maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 29 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bu ödemenin 27 bin TL'si peşin (25 bin 200 TL nakit, 1800 TL kredi kartına para puan), 2 bin TL'si ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde 'para puan' olarak verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN