Sağlıkta şiddetin sonu gelmiyor! Doktoru darp eden saldırgan serbest

Sağlıkta şiddetin sonu gelmiyor! Doktoru darp eden saldırgan serbest

Sağlıkta şiddetin bir türlü önüne geçilemezken, son olarak Isparta’da doktoru darp ettiği için gözaltına alınan saldırgan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hekimlere yönelik sistematik olarak süregelen şiddetin bir diğer örneği de Isparta'da yaşandı. Isparta Şehir Hastanesi'nde meydana gelen olayda; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Doğan Ak ile hasta yakını H.A arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine doktor, hasta yakını tarafından darp edildi.

Doktorun "beyaz kod" bildiriminde bulunması üzerine şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırgan H.A’nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen H.A, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN