Hasta yakınından doktora darp! Boğazını sıkıp yumrukladı

Sağlıkta şiddet bitmiyor! Tokat'ta bir doktor hasta yakını tarafından darp edildi. Doktorun boğazını sıkıp yumruklayan hasta yakını, polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı kasten yaralama suçundan tutuklandı.

Tokat Erbaa Devlet Hastanesi dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin, annesini randevusuz muayene ettirmek isteyen Celal Y.'nin (47) yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Celal Y., dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin'in odasının kapısını çalarak annesi Yüksel Y.'yi muayene ettirmek istediğini söyledi. Dr. Ergin de öğle arasında olduklarını ve randevu alması gerektiğini belirtti. Buna sinirlenen Celal Y., odaya girip, zorla dışarı çıkardığı doktora yumruk attı. Celal Y., çevredekilerin müdahalesiyle durdurulurken, bu anlar ise güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

"SERBEST BIRAKIMASIN CEZASINI ALSIN İSTİYORUM"

Şiddete uğrayan doktor yaşadığı korku dolu anları göz yaşlı olarak anlattı. Uzm. Dr. Elif Dağıstan Ergin, randevusuz hasta bakamayacağını, yoğun olduğunu söylemesi üzerine hasta yakını tarafından darp edildiğini belirterek, "Öğle arasında tekrar geldiler. Bakamayacağımı söyledim. Yüzüme vurdu, boğazımı sıkmaya başladı. Sonra beni poliklinikten dışarı attı, yere düştük. Boğazımı sıkmaya devam ediyordu. O anda sekreterler yardım etmese daha kötü durumlar olabilirdi. Bu tür olaylar sık yaşanıyor. Suçlular serbest bırakılıyor. Serbest bırakımasın cezasını alsın istiyorum" dedi.

5894778.jpg

TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan Cafer Y, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince kasten yaralama suçundan tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN