Sahte içkide 'oto cam suyu' oyunu

Sahte içkide 'oto cam suyu' oyunu

İzmir'de emniyet ekipleri, yılbaşı öncesi düzenlediği operasyonla binlerce litre sahte ve kaçak içki ele geçirdi. Şüphelilerin internetten etil alkol sipariş eden kişilere, 5 litrelik bidonları ulaştırmak için üzerlerine 'oto cam suyu' ile 'yüzey temizleyici' etiketi yapıştırdıkları ortaya çıktı.

Emniyet ekipleri, yılbaşı öncesi sahte ve kaçak içki üretimine yönelik operasyonlara hız verdi. İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonla binlerce litre sahte ve kaçak içki ele geçirdi.

'OTO CAM SUYU' ETİKETİ İLE SATMIŞLAR

Şüphelilerin internetten etil alkol sipariş eden kişilere, 5 litrelik bidonları ulaştırmak için üzerlerine 'oto cam suyu' ile 'yüzey temizleyici' etiketi yapıştırdıkları tespit edildi.

6029029.jpg

94 ŞÜPHELİDEN 15'İ TUTUKLANDI

Fabrika, depo, iş yeri, ev ve araçlara yapılan aramalarda 36 bin 706 litre kaçak etil alkol, 5 bin 761 şişe sahte içki, 526 litre açık sahte içki, 42 bin 563 sahte içki ve etil alkol etiketi, 640 adet içki aroması, 2 bin 305 boş şişe, 4 bin 704 boş etil alkol bidonu, 2 bin 270 içki şişesi kapağı ile tank, damıtma kazanı ve çeşitli imalat malzemeleri ele geçirildi.

6029031.jpg

Baskınlarda gözaltına alınan 94 Şüpheliden 15'i işlemleri sonrası tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN