Saniye saniye kabus! Aile sağlık merkezini basıp, kapıları tekmelediler

Sağlık çalışanlarına bitmeyen şiddete bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Şanlıurfa'da yakınlarına ilaç yazdırmak için aile sağlığı merkezine gelen bazı kişiler, hastayı muayene etmeden ilaç yazamayacağını söyleyen Aile Hekimi Mehmet Emin A. ile tartıştı. İsmail A. ve Abdulkadir A. adlı kuzenler, yaşanan arbedenin ardından dışarı çıkarılınca da merkezin kapı ve pencerelerini tekmeledi.

Olay, önceki gün Eyyübiye Mahallesi'ndeki Nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. İsmail A. ve Abdulkadir A., gittikleri merkezde Aile Hekimi Mehmet Emin A.’dan bir yakınlarının kullandığı ilacı, reçete etmesini istedi. Ancak Mehmet Emin K., hastayı muayene etmeden ilaçları yazamayacağını söyledi.

KAPILARI TEKMELEYİP, YUMRUKLADILAR

Çıkan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü. İsmail A. ile Abdulkadir A. dışarı çıkarılarak güvenlik gerekçesiyle merkezin kapısı kilitlendi. İçeriye giremeyen kuzenler kapı ile pencereleri tekmeleyip, yumrukladı.

aile-hekimiyle-tartisip-merkezin-kapi-ve-pencerelerini-tekmeleyip-yumrukladilar-7915-dhaphoto1-copy.jpg

Sağlık çalışanlarının polisi aradığını duyan saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kuzenler İsmail ve Abdulkadir A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

aile-hekimiyle-tartisip-merkezin-kapi-ve-pencerelerini-tekmeleyip-yumrukladilar-7915-dhaphoto3-copy.jpg

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan gerginlik cep telefonu kameralarına yansırken, muayene olmak için merkeze gelen hastalar güvenlik gerekçesiyle içeriye giremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN