Sedat Peker 11,5 liralık dolar yüzünden o isme çattı

Sedat Peker 11,5 liralık dolar yüzünden o isme çattı

Sedat Peker, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararından sonra 11,5 lira bandına çıkan dolar yüzünden Twitter'den açıklama yaptı. Peker, "Savcı Alim Yaşar, bugün doların 11,5 TL olmasında senin verdiğin takipsizlik kararının payı büyük. Halk Bankası üst düzey yöneticilerinin euro 7 TL iken 4 TL’den satış yapıp devleti zarara uğrattıkları için haklarında takipsizlik kararını verip onları kurtaran kişisin." dedi.

Suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla hakkında hapis cezası verilen Sedat Peker, Anadolu Adliyesi'nde daha önce hakkında kapanmış bir davanın yeniden açıldığını söylemişti.

Peker, kendisine dava açan Savcı Alim Yaşar'ın bugün 11 lirayı aşan doların geldiği seviyede payının büyük olduğunu söyledi. Peker, "Bugün doların 11,5 TL olmasında senin verdiğin takipsizlik kararının payı büyük. Senin gibi Savcılardan aldıkları cesaret ile ne de olsa bize bir şey olmaz diyorlar. Yokluktan intihar eden gariplerin günahını ve vebalini nasıl ödeyeceksin?" açıklaması yatı.

İşte Sedat Peker'in konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar:

1-Anadolu Adliyesi’nde benim yargılanacağım iddianameyi hazırlayan Savcı alim yaşar, Halk Bankası üst düzey yöneticilerinin euro 7 TL iken 4 TL’den satış yapıp Devleti zarara uğrattıkları için haklarında takipsizlik kararını verip onları kurtaran kişisin.

2-Bana açtığın davanın hesabını devran döndüğü zaman hem Devletimize hem de Milletimize verebileceğimi biliyorum. Euro 7 TL iken 4 TL’ye satılmasının suç olduğunu vatan hainleri bile bilir. Sen koskoca Cumhuriyet Savcısı olacaksın ve bunu bilmeyeceksin. Yazık, çok yazık.

3-Bugün doların 11,5 TL olmasında senin verdiğin takipsizlik kararının payı büyük. Senin gibi Savcılardan aldıkları cesaret ile ne de olsa bize bir şey olmaz diyorlar. Yokluktan intihar eden gariplerin günahını ve vebalini nasıl ödeyeceksin? Seni tetikçi olarak kullanan...

4-...iktidar sahipleri tövbe seansları yapıyorlarmış. Lütfen onlara söyle, sizin tövbeniz çalacak para görene kadardır. Azıtmış .........nun tövbesi tutmaz derler. Halkın çalınan milyarlarca eurosuna takipsizlik kararı verip onları kurtaran bir savcının beni suçlaması bana şeref.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN