Sedat Peker'in eşinden günler sonra ilk paylaşım geldi

Sedat Peker'in eşinden günler sonra ilk paylaşım geldi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in eşi Özge Peker, "Sizin için döndüm" diyerek sosyal medyadan günler sonra ilk paylaşımını yaptı. Mesajında 'bizi çok özlediniz' dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir süredir sosyal medya paylaşımı yapması ve internet erişimlerinin engellendiği iddia edilen Sedat Peker ve ailesi tarafından uzun zaman sonra yeni bir paylaşım geldi.

Günler sonra paylaşım yapan Özge Peker, mesajında "Bizi ve özellikle Miloş'u çok özlediniz. Her zaman yazdınız, merak ettiniz. Sizin için döndüm Instagrama yeniden. Sizleri gerçekten çok seviyorum. Siz iyi ki varsınız" dedi.

pekerhaberiekle.jpg

Öte yandan İsmail Saymaz, bu konuyla ilgili Halk TV'de"Beklenti şöyleydi; Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri barıştı. Emir Türkiye'ye geldi. Hemen arkasından da Sedat Peker'i gönderirler. Bugün öğrendiğim kadarıyla aksi olmuş. Sedat Peker'in eşinin ve çocuklarının internet erişimi açılmış. Tüm evin interneti kesilmişti. Öğrendiğim kadarıyla eşine ve çocuklarına bu izin verilmiş." demişti.

Saymaz, "Benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta içerisinde Sedat Peker'in de içinde olduğu bir belgesel çalışması yayımlanacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN