Sedat Peker gözaltına alındı mı? Avukatı açıkladı

Sedat Peker gözaltına alındı mı? Avukatı açıkladı

El Cezire'nin, Birleşik Arap Emirlikleri'nde 'gözaltına alındığının bildirildiğine' dair haberine düzeltme geçmesinin ardından akıbeti merak edile Sedat Peker'in avukatı, Peker’in BAE’de gözaltına alınmadığını, kendisine bir yakını üzerinden ulaşabildiğini söyledi.

Katar merkezli yayın organı El Cezire, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 'gözaltına alındığının belirtildiğini ve Türkiye'ye gönderilebileceğini' iddia ettiği haberine düzeltme yayımlamış, düzeltme metninde şu ifadelere yer verilmişti:

"Peker'in BAE yetkileri tarafından gözaltına alındığı belirtiliyor" ifadelerinin haberden çıkarıldığı belirtildi; "Bu cümle haberden çıkarıldı zira Al Jazeera bu haberleri doğrulatamadı."

El Cezire'nin yeni haber metninde, "Dubai'de sürgünden yayınladığı sansasyonel internet videoları üst düzey Türk yetkililer hakkında skandal suçlamalar içeren hüküm giymiş mafya lideri Sedat Peker de sustu ve uzun zamandır iadesini talep eden Türkiye'ye geri verilebilir" denilmişti.

İlk metinde Peker için "BAE yetkilileri tarafından gözaltına alındığı belirtiliyor ve uzun zamandır iadesini talep eden Türkiye'ye geri verilebilir" ifadeleri kullanılmıştı.

SON DURUMU AVUKATI AÇIKLADI

Akıbeti merak edilen Sedat Peker'e dair son durumu ise Peker'in avukatı Ersan Barkın açıkladı. TELE 1'in aktardığına göre, Barkın, "Bir gözaltı söz konusu değil, hatta ulaştığım yani bendeki numara ile bir yakını üzerinden kendisi ile iletişim kurabiliyorum" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN