Sedat Peker tweet attı: Mersin Limanı'nda ikinci operasyon

Sedat Peker tweet attı: Mersin Limanı'nda ikinci operasyon

Sedat Peker'in kokain iddialarının ardından Ticaret Bakanlığı'na gümrük muhafaza ekipleri, Mersin Limanı'nda 463 kg kokain ele geçirdi. 16 Haziran'da yine Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirilmişti.

Peş peşe yayınladığı videolar birçok siyasetçiyi hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kokain iddialarının ardından Ticaret Bakanlığı'na gümrük muhafaza ekipleri, Mersin Limanı'nda 463 kg kokain ele geçirdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Muş, şunları kaydetti:

"Bu gece Mersin Limanı'nda Ticaret Bakanlığı'mıza bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerimizin dikkatli çalışmaları neticesinde 463 kg kokain ele geçirilmiştir. Görevlerini başarıyla yerine getiren Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerine asla geçit vermeyeceğiz."

16 Haziran'da Mersin Valiliği, Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirildiğini duyurmuştu.

Bakanlık da ele geçirilen kokainin, 'ülke tarihinin tek seferde en yüksek miktarlı kokain yakalaması' olarak kayıtlara geçtiğini açıklamıştı.

Sedat Peker, yayınladığı videolarda 'uluslararası uyuşturucu ticareti'nin Mersin ve Kıbrıs üzerinden ilerlediğini iddia etmiş, birçok siyasetçi ile siyasetçi yakınının 'kokain rotası'nı yönettiğini öne sürmüştü.

mersin-limani.jpgTicaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, geçen hafta Mersin'de 1 ton 300 kilogram ele geçirmişti. Bu rakam en büyük rakam olarak kayıtlara geçmişti. Bugün de 463 kilogram kokain ele geçirildi. Böylece, bir hafta içinde ele geçirilen kokainin toplam ağırlığı 1 ton 763 kilogramı buldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN