Sedat Peker'den Soylu'ya cevap: Ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim

Sedat Peker'den Soylu'ya cevap:  Ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Soylu'nun kendisine yönelik açıklamalarının ardından yeni videonun hazır olduğunu belirterek, “Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çok sert ifadelerle yüklendiği organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda yeni videosunun hazır olduğunu söyledi.

Videoyu daha önce çektiği için Soylu'ya cevabını pazar günü ayrıca vereceğini belirten Peker, şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli dostlarım, yarın 7:30 da yeni bir video yayınlayacağım. süslü sülü benimle ilgili TRT’de konuşmalar yapmış. Ancak ben videonun çekimini tamamlamıştım. Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN