Sel mağdurlarına gönderilen yarım kolisinden çıkan mektup herkesi duygulandırdı

Sel mağdurlarına gönderilen yarım kolisinden çıkan mektup herkesi duygulandırdı

Batır Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Sel bölgesine Türkiye'nin dört bir yanından yardım kolileri gönderildi. Gönderilen yardım kolilerinin içinden çıkan mektup herkesi duygulandırdı. Mektupta, ''Kalbimizi size gönderiyoruz, lütfen üzülmeyin'' notu çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanından, sel felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışan Kastamonu’ya giyim ve temel gıda yardımı gönderiliyor. Bir yardım kolisinin içinden çıkan mektupta bir çocuğun “Kalbimizi size gönderiyoruz, lütfen üzülmeyin” notu herkesi duygulandırdı.

''KALBİMİZİ SİZE GÖNDERİYORUZ''

Kastamonu Bozkurt’a gönderilen yardım kolilerinden birinden, Doruk isimli bir çocuğun yazdığı kısa bir mektup çıktı. Güneş, ağaç ve kalp resimlerinin olduğu mektup, şöyle:

“Sevgili arkadaşlar, kalbimizi size gönderiyoruz. Lütfen üzülmeyin. Her şey yoluna girecek. Üzüntünüzü buradan hissedebiliyoruz ve paylaşıyoruz. Her şey çok güzel olacak,”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN