Selçuk Özdağ: "Meclis'te Saadet-Gelecek Grubuna yer vermeyen kişi Erdoğan'mış"

Selçuk Özdağ: "Meclis'te Saadet-Gelecek Grubuna yer vermeyen kişi Erdoğan'mış"

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda söylediği sözlerin ardından "Saadet-Gelecek Grubuna TBMM’de yer vermeyenin Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Grubu olduğunu zannediyorduk. Talimatı veren kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’mış." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Kendilerinden başka kimseye tahammülü olmayan faşist zihniyet, bu son hezeyanının bedelini mayıs seçimlerinde olduğu gibi, inşallah 2024 Mart mahalli idareler seçimlerinde de ödeyecektir. Anadolu insanının ferasetinden ve basiretinden nasibini almamış olanlar, suçu kendilerinde aramak yerine hala millete yüklemeye kalkıyor. Meclis çatısı altında niçin yer bulamadıklarını sorgulamak yerine, milli iradenin temsilcisi olan Gazi Meclisimize hürmetsizlik ediyorlar." ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın sözlerinin ardından Gelecek Partili Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Erdoğan'a tepki gösterdi. Özdağ, "Saadet-Gelecek Grubuna TBMM’de yer vermeyenin Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Grubu olduğunu zannediyorduk. Talimatı veren kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’mış." ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın paylaşımı şöyle;

"Şapka düştü kel göründü. Saadet-Gelecek Grubuna TBMM’de yer vermeyenin meclis başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti grubu olduğunu zannediyorduk. Meğer bu kişilerin hiçbir suçu (!) yokmuş. Zira onların bir iradesi yokmuş. Talimatı veren kişi CB Erdoğan’mış. Ne demokrasi ama."

SAADET-GELECEK PARTİSİ'NE MHP YER VERMİŞTİ

1 Ekim'de Meclis'in açılmasıyla birlikte Saadet-Gelecek Meclis Grubuna Genel Kurul'da yer tahsis edilmemesi krize neden olmuş, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi kendilerine yer verilmemesini protesto etmişti. Meclis'te yaşanan sıra krizi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin müdahalesi ile çözülmüştü. MHP, Genel Kurul salonundaki bir sırasından feragat ederek Saadet-Gelecek Meclis Grubuna yer vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN