Selçuk Özdağ: Türkiye nerdeyse bir Ortadoğu ülkesi

Selçuk Özdağ: Türkiye nerdeyse bir Ortadoğu ülkesi

Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Türkiye neredeyse bir Ortadoğu ülkesi' mesajını verdi. Hayat pahalılığına dikkat çeken Özdağ, liranın itibarsızlaştığına değindi.

Yüksek enflasyon, pazardaki meyve sebze fiyatı derken vatandaşın cebindeki para eridi. 4 kişilik bir aile açlık sınırının altında yaşarken Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Özdağ'dan liranın itibarsızlaştığı mesajı geldi. Özdağ sosyal medya paylaşımında 'değişiklik yapılmayan bir şey kalmadı' mesajını vererek, 'sorunlar çözülmüyor' vurgusu yaptı.

Özdağ paylaşımında şöyle konuştu:

Zira bu haliyle değişiklik yapılmamış ne kaldı ki? Kalanlar; Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısı, laiklik, bayrak, milli marş, hukukun gn ilkeleri ile bağımsız kalan birkaç kurumsal yapıyı ilgilendiren temel hükümlerinden ibaret.

Daha önceki mesajında ise ekonomi ve hayat pahalılığına vurgu yapan Gelecek Partili Özdağ, "Ekonomi, hayat pahalılığı, güvenlik, asayiş, eğitim, sığınmacı ve kaçak sorunu, pasaport ve paramızın itibarsız hale getirilmesi ile Türkiye nerdeyse bir Ortadoğu ülkesi olmuştur. Bu sorunları çözmek yerine yine topu taca atıp ipe un serme yolunu tercih ediyorlar" ifadelerine yer verdi.

Daha öncede 'Erdoğan, seçim öncesi söz verdiği mülakat konusunu nedense hatırlamıyor' diyen Özdağ'dan mülakat sistemine tepki gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN