Seyhan Belediyesporlu atletler festivale damga vurdu

Seyhan Belediyesporlu atletler festivale damga vurdu

İstanbul’da yapılan Turkcell U-16 Yaş Salon Atletizm Festivali’ne Seyhan Belediyespor Kulübü damga vurdu. Mavi-Beyazlı takım Şampiyonada 3 tane birincilik, 2 tane ikincilik ve 3 tane üçüncülük madalyası kazandı.

Adana'da Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Takım Antrenörü Serdal Kadıoğlu, “İstanbul’da gerçekleşen festivalde ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Başarılı olduğumuza inanıyoruz. Sporcularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Her geçen gün daha iyi konuma gelerek başarı çıtasını yükselteceğimiz kanısındayım. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

20-01/28/seyhan-belediyespor1-1580211811.jpg

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN