Şiddetli sarsıntı, panik ve yıkım... 6 Şubat felaketinden yeni görüntüler

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Deprem sırasında yaşanan yıkım ve insanlardaki korku ve panik hali kameralara yansıdı. Bir iş yerinin içindeki eşyaların döküldüğü görüldü.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da Yenipınar Mahallesi Erdem Caddesi'nde bir iş yerinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kameralara depremin şiddeti, yaşanan yıkım ve insanlardaki panik yansıdı. İş yerinin içinde deprem anında yaşanan yıkım ve dökülen eşyalar görülüyor.

İş yerinin caddeyi gösteren kameralarında ise yan binanın yıkılması, binalardan kaçan insanların yaşadığı korku ve panik kameralara yansıdı.

Depremin ardından insanların sokakta yaşadıkları telaş ve hasarlı binadan çıkan kişiler gözüküyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN