Ünlü isimden üzen haber! Tedavisi zor hastalığa yakalandı: Geçecek elbet...

Ünlü isimden üzen haber! Tedavisi zor hastalığa yakalandı: Geçecek elbet...

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, kronik bir rahatsızlığa yakalandığını açıkladı. Daha önce de aynı hastalıkta muzdarip olduğunu belirten deneyimli oyuncu, kendini boşlukta hissettiğini ve sinirlerinin bozuk olduğunu söyledi. İşte, hastalığa yakalanan o ünlü isim...

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Alev' karakterini oynayan Müjde Uzman, insomnia olduğunu duyurdu.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Melatonin, meditasyon, nefes teknikleri, meditasyon müziği, lavanta, papatya, passiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma… hiç biri işe yaramıyor artık; sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım, hala uyuyamadım, hiç uyumadım..." ifadelerini kullandı.

mujde-uzmanin-hastaligi-nedir.jpg

Müjde Uzman, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim. Doğal olarak... Neyse geçer, geçecek elbet... İlk Insomnia'm değil sonuçta da sinir bozdu. Zaten yeterince bozuk değilmiş gibi... Güne devam mı etsem ne yapsam acaba ya."

INSOMNIA NEDİR?

Uykusuzluk (insomnia) uykuya dalmayı ve uykuda kalmayı zorlaştıran ya da çok erken uyanmaya ve yeniden uykuya dönememeye neden olan yaygın bir uyku bozukluğudur. Uykusuzluk hastalığı olan insanlar, uyandıklarında kendilerini yorgun hissederler.

mujde-uzman-instagram-fotograflari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN