Alanya’da zafer Kanarya’nın

Alanya’da zafer Kanarya’nın

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Alanyaspor’un konuğu oldu. Sarı-Lacivertli ekip, 4’üncü dakikada geriye düştüğü mücadeleyi son anlarda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. Kanarya, lider Galatasaray’ın kayıp yaşadığı haftada maç eksiği ile puan farkını 6’ya düşürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor’u 3-1 mağlup etti.

4. dakikada Alanyaspor öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Cavaleiro’nun ortasında Koulouris’in vuruşunda, top filelerle buluştu: 1-0.

35. dakikada sağ kanattan İrfan Can’ın ortasında arka direkte Diego Rossi kafayla topu ağlara gönderdi. Gol yaklaşık 4 dakikalık VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçın ilk yarısı Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin 54. dakikasında Emre Mor, sağdan ceza sahasına taşıdığı topa çaprazdan çok sert vurdu ancak kaleci Runarsson gole izin vermedi. 64. dakikada savunma arkasına atılan topta Osayi-Samuel, rakibini ekarte etmek isterken Rassoul’un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. 66’da topun başına geçen Enner Valencia, meşin yuvarlak ile kaleciyi farklı köşelere yolladı: 1-1.

80. dakikada Emre’nin pasıyla savunma arkasına sarkan Valencia’nın şutunda top direk dibinden dışarı çıktı. 82. dakikada Valencia ceza alanında yerde kaldı ancak Mete Kalkavan devam kararı verdi. VAR incelemesinin ardından karar penaltı olarak değişti. 85’te topun başına geçen Valencia bir kez daha ağları buldu: 1-2.

90+2. dakikada fark 2’ye çıktı. Emre Mor, sol çaprazda buluştuğu topu uzak köşeye aşırtma bir şutla yolladı ve fileleri sarstı: 1-3. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe, 1 maç eksiği ile Galatasaray’la arasındaki puan farkını 6’ya indirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN