Sınavsız kamuya yerleşmek isteyenlere müjde! DSİ sınavsız mülakatsız personel alımı yapacak! Başvurular için son gün

Sınavsız kamuya yerleşmek isteyenlere müjde! DSİ sınavsız mülakatsız personel alımı yapacak! Başvurular için son gün

KPSS'ye girmeden iş sahibi olmak isteyenlere sevindiren açıklama Devlet Su İşleri’nden geldi. En az lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtilirken başvuru detayları da tek tek açıklandı. O şartları sağlayan işbaşı yapacak. İşte DSİ personel başvuru detayları…

Türkiye'deki önemli kurumlar arasında yer alan Devlet Su İşleri yeni personel alımları için kriterleri açıkladı. Adaylardan KPSS şartı istemeyen DSİ genel müdürlüğe bağlı sulama birliği personel alımları için teknisyen alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında başvuru detayları da merak ediliyor. İşte DSİ personel başvuru detayları…

DSİ PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Devlet Su İşlerine bağlı Köprüçay Sulama Birliği, ekip güçlendirmesine giderek teknik personel alımı yapılacağını açıkladı. Antalya'da çalışmak isteyen elektrik tesisatı ve pano montörlüğü pozisyonunda 1 kişilik boş kontenjan bulunduğu açıklandı. Adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

dsi-alimlari.jpg

18 yaşından büyük 30 yaşından küçük olması,

Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması ya da askerlik görevini tamamlamış olması,

Adayların ortaöğretim seviyesinde elektrik tesisatları ve pano montörlüğü mezunu olması,

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvurular kapsamında adaylardan KPSS puanı istenmezken başvurular için elini çabuk tutması gerektiği belirtildi. Başvurularının yalnızca İŞKUR üzerinden yapılacağı vurgulanırken son başvuru tarihinin 16 Ekim 2023 olduğu açıklandı. İlana başvuruda bulunacak adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Default.aspx adresi üzerinden 00007855768 numarası ile ilan detaylarını öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN