Şişhane’de patlama sesi!

Şişhane’de patlama sesi!

Son dakika! Şişhane tarafında henüz nedeni bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Polis Unkapanı Köprüsü'nden Taksim'e geçişleri kapattı. Şu anda bölgede incelemeler devam ediyor.

İBB Trafik Radyosu’nun hesabından yapılan açıklamada ise, “Unkapanı Köprüsü çıkışı-Şişhane istikametinde geçici süreyle trafiğe kapatılmıştır. Trafik akışı köprü çıkışından sonra Karaköye yönlendirilmiştir” denildi.

19-04/14/sishane-1.jpg

Radyo Trafik İstanbul’un emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre; Şişhane’de şüpheli paket bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı.Yetkililerden alınan bilgiye göre şu an bölgede olumsuz başka bir durum yok.Taksim yönüne akış verilmiyor, Karaköy tarafına gidişler açık.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Şişhane Caddesi üzerindeki bir noktaya şüpheli paket bırakıldığı ihbarı üzerine, olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ekiplerimiz sevk edilmiş ve bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde imha edilmiştir. Olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN