Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu: AK Parti’nin ilk durağı CHP olacak

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu: AK Parti’nin ilk durağı CHP olacak

Siyasi partiler arasında geleneksel hale gelen bayramlaşma programı belli oldu. Bayramın ikinci gününde partiler genel merkezlerinde birbirlerini ziyaret edecek. AK Parti ve ve CHP ilk ziyaretlerini karşılıklı olarak gerçekleştirecek. Diğer yandan Gelecek, DEVA ve Saadet Partisi AK Parti ile YRP ise sadece DEM Parti ile bayramlaşmayacak.

Siyasi partiler arasında geleneksel haline gelen bayramlaşma programı belli oldu. Kurban Bayramı'nın ikinci günü partiler, genel merkezlerinde karşılıklı şekilde oluşturdukları heyetler ile bayramlaşacak.

CHP İLE AK PARTİ KARŞILIKLI BAYRAMLAŞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bayram ziyaretlerine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi ile başlayacak. Sabah 09:30’da AK Parti Genel Merkezi’ne ziyaret heyeti gönderecek olan CHP, aynı saatlerde AK Parti temsilcilerini de ağırlayacak.

CHP'nin heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel başkanlığında, Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve Gençlik Kolları Genel Saymanı Yusuf Baştuğ yer alacak.

CHP’nin partilere yapacağı ziyaret heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz başkanlığında Kadın Kolları MYK Üyesi Azize Çeroğlu, Gençlik Kolları MYK Üyesi Eda Albayrak yer alıyor.

CHP 17 PARTİYİ ZİYARET EDECEK

CHP bayramda, AK Parti, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, ANAP, Memleket Partisi, Deva parti, Gelecek Partisi, Yeniden Refah partisi, BTP, Zafer partisi ve MYP'yi ziyaret edecek

AK PARTİ'NİN İLK DURAĞI CHP OLACAK

AK Parti’nin bayramlaşma programı kapsamında, Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur başkanlığında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Reşide Yüksel, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Taha Kara'dan oluşan heyet, genel merkezde diğer partilerden gelen temsilleri ağırlayacak.

AK Parti, partileri ziyaret için iki ayrı heyet oluşturdu. Birinci heyette Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Hasan Sert, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sena Aktürk ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Derya Çıraklı bulunacak. Bu heyet, CHP, HÜDA-PAR, BBP ve İYİ Parti’ye bayram ziyareti gerçekleştirecek.

İkinci heyette ise Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Derya Öztekin ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Salih Aydın yer alacak. Bu heyet, MHP, Yeniden Refah Partisi, DSP ve Vatan Partisi genel merkezlerine bayram ziyareti yapacak.

MHP’NİN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), DSP, AK Parti, YRP ve CHP ile bayramlaşacak. MHP’nin parti temsilcilerini kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Başdanışmanı ve MYK Üyesi Esma Özdaşlı ve MYK Üyesi Fatih Çetinkaya yer alacak. Diğer siyasi partilerin genel merkezlerine göndereceği heyette ise Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Başkan Başdanışmanı ve MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK üyesi Emine Güven Öztürk olacak.

İYİ PARTİ’NİN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

İYİ Parti, sırasıyla Saadet Partisi, Demokrat Parti, CHP, AK Parti, Milli Yol Partisi, BBP, Zafer Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, ANAP, Yeniden Refah Partisi, BTP ve Memleket Partisi’yle bayramlaşacak. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci, Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan ve Gençlik Kolları Üyesi Merve İnan Gökçen genel merkezde parti temsilcilerini ağırlayacak.

DEM PARTİ’NİN BAYRAM ZİYARETLERİ

DEM Parti, sabah saatlerinde Gelecek Partisi ve CHP ile, öğleden sonra ise Saadet Partisi ve DEVA Partisi ile bayramlaşacak. DEM Parti’nin diğer siyasi parti temsilcilerini kabul heyetinde İstanbul Milletvekili Celal Fırat, Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan ve PM üyesi Beyza Zeyno Bayramoğlu bulunuyor.

Siyasi partilere bayramlaşma ziyaretinde bulunacak heyette Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk, MYK üyesi Umut Vedat Açar ve PM üyesi İhsan Seylan yer alacak.

GELECEK, DEVA VE SAADET PARTİSİ AK PARTİ İLE BAYRAMLAŞMAYACAK

Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi, bayramlaşma programlarında AK Parti ile görüşmeyecek.

Gelecek Partisi’nin programında DEVA Partisi, Vatan Partisi, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, ANAP, Zafer Partisi, BTP, Adalet Partisi, DEM Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, CHP, HÜDA-PAR, DSP, Memleket Partisi ve MYP ile bayramlaşma yer alıyor.

DEVA Partisi’nin ise karşılıklı olarak bayram ziyaretinde bulunacağı siyasi partiler, Gelecek Partisi, Milli Yol Partisi, HÜDA-PAR, Yeniden Refah Partisi, ANAP, BBP, SP, İYİ Parti, DSP, CHP, DEM, DP, Bağımsız Türkiye Partisi ve Memleket Partisi olacak.

Saadet Partisi ise, Demokrat Parti’yi, BBP’yi, İYİ Parti’yi, Zafer Partisi’ni, Memleket Partisi, DSP, HÜDA-PAR, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi, MYP ve BTP ile karşılıklı olarak bayramlaşacak.

ZAFER VE MEMLEKET PARTİSİ’NİN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, BTP, İYİ Parti, DSP, CHP ve MYP ile karşılıklı bayramlaşacak.

Buna göre; Zafer Parti’nin bayramlaşma programında DEVA Partisi, AKP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, MHP, DEM Parti ve HÜDA-PAR yer almayacak.

Memleket Partisi ise YRP, BBP, MYP, ANAP, Saadet Partisi, BTP, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ile bayramlaşacak.

YRP, DEM PARTİ İLE BAYRAMLAŞMAYACAK

Yeniden Refah Partisi (YRP), sadece DEM Parti ile bayramlaşmayacak. Diğer partilerle karşılıklı bayramlaşma gerçekleştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN