Şok 4 Nisan Kataloğu ile Evinizi Tekrar Dizeceksiniz! İşte Uygun Fiyat Listesiyle Şok 4 Nisan 2022 Aktüeli

Şok 4 Nisan Kataloğu ile Evinizi Tekrar Dizeceksiniz! İşte Uygun Fiyat Listesiyle Şok 4 Nisan 2022 Aktüeli

Şok marketler 4 Nisan gününe özel ürün kataloğunu yayınladı. Ev eşyalarından, bahçe aletlerine kadar çok sayıda ürünü görünce evinizi tekrardan dizayn edeceksiniz. İşte birbirinden muhteşem Şok market 2022 4 Nisan Pazartesi ürün kataloğu...

Şok markete bu hafta hangi ürünler geldi? Şok market 4 Nisan kataloğu yayınlandı mı? gibi sorular en çok merak edilenler arasındaydı. Herkesin merak ettiği Şok market 4 Nisan ürün kataloğu birbirinden özel fiyat listesi ile yayınlandı. Koltuk takımından, banyo dolabına, klimadan, robot süpürgeye kadar bir çok ürünün olduğu katalogta yok yok. İşte hem cebinize hem de evinize iyi gelecek Şok market 4 Nisan Pazartesi ürün kataloğu.

ŞOK ÜRÜNLERİYLE EVİNİZİ TEKRAR DİZECEKSİNİZ

Yeni evlenecek olanlar ya da evini tekrardan dizayn etmek isteyenler 4 Nisan Şok kataloğuna bakmadan karar vermesinler. Eviniz için çok sayıda ürünü marketlere getiren Şok, fiyat politikasıyla da rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Ramazan'a özel fiyatlarla müşterinin karşısına çıkan Şok 4 Nisan haftasına birbirinden muhteşem ürünlerle giriş yaptı.

ok1.jpg

ŞOK FİYATLARIYLA YAZLARINIZ SERİN GEÇECEK

Son zamanlarda yaşanan zamlardan dolayı alım gücü düşen vatandaş için yeni fiyat politikası izleyen Şok, fiyatlarıyla adeta şok etkisi yaratıyor. Raf ürünlerinde indirime giden Şok, yeni ürün yelpazesiyle de müşterilerine kaliteli ve uygun bir alışveriş sunuyor. Gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği sunan Şok marketler 4 Nisan haftasına hızlı bir giriş yaptı. Ev eşyalarının ağırlıklı olduğu Şok 4 Nisan kataloğunda yaz ürünleriyle de yazlarınız çok serin geçecek.

ŞOK'TA ÜCRETSİZ KARGO HİZMETİ

Ürün alımında ücretsiz kargo hizmeti sunan Şok marketler, teknoloji mağazalarından daha uygun fiyat listesi sunuyor. İşte 2-5 Nisan tarihleri arasında Şok marketlerde satışta olacak günün fırsat ürünleri ve fiyatları.

ok-001.jpg

Vestel SP 110 İki Musluklu Sebil 1239 TL, FujiPlus 24000 BTU Silindirik Salon İnverter Klima 19499 TL, Wiami FX-11 Plus Akıllı Robot Süpürge 6299 TL, Regal 50 Ms Beyaz Termosifon 1899 TL, Tabler 719 TL, Yaylı Bazalı Çekyat 2599 TL, Beyaz Midi Fırın 1149 TL, Kobalt 1+1 Bahçe ve Balok Seti 1799 TL, Mini Şarjlı Süpürge 779 TL, Wiami FX-7 Akıllı Robot Süpürge 2879 TL, Kablosuz Bluetooth Kulaklık 299 TL.

sok-market-4-nisan-2022-katalogu-sok-market-bu-hafta-4-nisan-katalogu.webp

25 TL üzeri alışverişlerde ise fırsat ürünler sunan Şok marketlerde Çicek Balı 39 liraya, Solu Tuvalet kağıdı 20 liraya, Komili zeytinyağı 82 liradan 59 liraya düşüyor. Soft halı 99 TL, Desenli tabureler 24 liradan başlamakta. Çocukları yazın sevindirecek olan çocuk salıncağı ise 129 TL.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN