Sokakta bulunan 2 metrelik devasa yaratık dehşet saçtı! Sokaklarda cirit atıyordu... Yediği hayvanı görünce dünyanız kararacak

Sokakta bulunan 2 metrelik devasa yaratık dehşet saçtı! Sokaklarda cirit atıyordu... Yediği hayvanı görünce dünyanız kararacak

Sokakta gezerken karşınıza 2 metrelik dev bir canavar çıksa nasıl tepki verirdiniz? Gelen görüntüler bu sorunuzu tam olarak karşılayacak. Sokak kedilerinin tepkileri üzerine dev piton sokak ortasında yakalandı. Evcil olarak beslenen piton sahipleri tarafından sonunda bulundu. Ortaya çıkan manzara ise korkunç! Öyle bir hastalığı çıktı ki... Hemen tedavi altına alındı.

Aylardır sokaklarda başı boş gezen 2 metrelik dev pitondan sonunda güzel haber geldi. Sokak kedileri tarafından bulunan dev yaratık sahiplerine geri verildi. Ancak yılandan çıkan korkunç hastalık sahiplerini fena derecede üzdü. Sokaklarda cirit atıyordu. Sonunda sahiplerine teslim edildi.

SOKAKTA BULUNAN 2 METRELİK DEV PİTON YAKALANDI

Oklahoma City karavan parkında aylardır başıboş dolaşan 2 metrelik piton, sokak kedileri sayesinde yakalandı. Çevrede yılanı gördüklerini belirten Snakes Alive Exotics Rescue and Sanctuary, yılanın Çarşamba günü Burntwood bölgesinde bulunduğunu, haziran ayından bu yana ortalıkta dolaşmadığını ve ara sıra görüldüğünü ifade etti.

hjhjhj-2023-10-28t203956-563.jpg

ÖYLE BİR HAYVANI YEMİŞ Kİ...

Bölgedeki vatandaşlar ise pitonun mahallede bulunan kedileri yiyerek beslendiği ifade etti. Kurtarıcılar pitonun yakın zamanda evcil hayvanlar veya vahşi hayvanlarla beslendiğine dair hiçbir belirti göstermediğini söyledi.

hghghg-2023-10-28t203942-593.jpg

APAR TOPAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Retiküle edilmiş bir piton olan albino altın yılan, yetersiz beslenmiş ve solunum yolu enfeksiyonundan muzdaripti. Kurtarma ekipleri pitonun bir rehabilitasyon tesisine götürüleceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN