Son dakika! 17 Şubat Pazartesi hangi illerde kar tatili var?

Son dakika! 17 Şubat Pazartesi hangi illerde kar tatili var?

Yarın okullar tatil mi? Son dakika valilik açıklamalarını öğrenciler ve veliler merakla bekliyor. Ülkenin batısında bahar mevsimi kendini göstermeye başlarken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise sert kış koşulları sürüyor. 14 Şubat Cuma günü Kayseri, Aksaray, Trabzon, Van, Erzincan, Sivas, Siirt, Bitlis, Gaziantep, Şırnak eğitimine ara verilen iller arasında yer aldı. Peki yarın hangi illerde okullarda kar tatili olacak? Detaylar haberimizde...

Valiliklerin kar tatili açıklamalarını öğrenciler ve veliler merak ediyor. Ülkenin batısında bahar mevsimi kendini göstermeye başlarken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise sert kış koşulları sürüyor. 14 Şubat Cuma günü Kayseri, Aksaray, Trabzon, Van, Erzincan, Sivas, Siirt, Bitlis, Gaziantep, Şırnak eğitimine ara verilen iller arasında yer aldı. Peki yarın hangi illerde okullarda kar tatili olacak? Detaylar haberimizde...

17 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ VAR?

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerindeki illerde haftalardır süren kar yağışı, bazı illerde önümüzdeki günlerde de devam edecek. Şu an için kar tatili ile ilgili valiliklerden resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama olur olmaz kar tatili olan iller haberimizer eklenecektir. 17 Şubat Pazartesi günü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı sürerken, ülkenin geri kalan kesimleri parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Kar yağışı görülmesi beklenirken Valilikler kar tatili açıklaması henüz yapmadı. Güncel kar tatili açıklamaları resmi makamlardan duyurulduğu anda sitemizde ve haberimizde yer verilecektir.

17 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ ÜLKE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

17 Şubat Pazartesi günü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı sürerken, ülkenin geri kalan kesimleri parçalı bulutlu ve güneşli olacak.

20-02/16/hava-durumu-17.JPG

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN