Son dakika! Akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem

Son dakika! Akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.32'de Yunanistan Dodecanese ile Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 36.10 kilometre derinlikte, saat 08.32'de 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

ANTALYA'DA DA HİSSEDİLDİ

Deprem Antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Depremin merkez üssünün, Antalya'nın Kaş ilçesine 189.11 kilometre uzakta olduğu kaydedildi.

screenshot-2-copy

KANDİLLİ 6,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇIKLADI

Boğaziçi Kandilli Rasathanesi ise Kaş'ın 155 kilometre güneyinde gerçekleşen depremin 6,1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KAŞ KAYMAKAMI: BİZE GELEN BİR OLUMSUZLUK YOK

Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, kendisinin de depremi hissettiğini söyledi.

Şu ana kadar kendilerine herhangi bir ihbar gelmediğini belirten Yazıcı, "Bize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. İlçedeki uzak mahalleler ve yayla yerleşimleriyle de irtibat halindeyiz." dedi.

ANTALYA VALİSİ: CAN VE MAL KAYBI YOK

Antalya Valisi Ersin Yazıcı da depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yazıcı şu ifadeleri paylaştı:

"İlimiz Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde, şu ana kadar gelen bilgilere göre çok şükür can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN