AFAD açıkladı: Konya'da 4.0 şiddetinde deprem

AFAD açıkladı: Konya'da 4.0 şiddetinde deprem

AFAD Konya'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 6.98 kilometre olarak açıklandı.

AFAD yaptığı açıklamada saat 00:38'de Konya Tuzlukçu'da 4.0 büyüküğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği ise 6.98 kilometre olarak duyuruldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından deprem ile ilgili açıklama yaptı. Atalay mesajında, ''Tuzlukçu ilçemiz ve çevresinde depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar bize yansıyan bir olumsuzluk yok. Allah beterinden korusun'' dedi.

harika

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN