Van'da 4,3 şiddetinde deprem

Van'da 4,3 şiddetinde deprem

Kandilli Rasathanesi, Van'da saat 18.05 sıralarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kandilli Rasathanesi Van'ın Tuşba ilçesi Mollakasım mahallesinde yerin 5 km derinliğinde şiddeti 4,3 olarak ölçülen bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

AFAD DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4,1 OLARAK AÇIKLADI

Van'ın Tuşba ilçesinde, 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 18.05'te ve 7,02 kilometre derinlikte gerçekleşti.

VALİ MEHMET EMİN BİLMEZ: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, AA muhabirine, saat 18.00 sıralarında, 3,8 ve 4,1 büyüklüğünde depremlerin yaşandığını söyledi.

Ekiplerin bölgede tarama çalışmalarına başladığını aktaran Bilmez, şunları kaydetti:

"Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi bölgesinde peş peşe 2 deprem meydana geldi. Aldığımız ilk bilgilerde herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Arama tarama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımız panik olmasın, Valilik ve AFAD'ın açıklamalarına göre hareket etsin. Şu an için panik olacak bir durum yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN