Başarır ve Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili komisyon kurulacak

Başarır ve Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili komisyon kurulacak

Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlık komisyonu kurulmasına karar verdi.

Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması tezkerelerini görüşmek üzere toplandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nun CHP’li üyeleri ile birlikte; bugün komisyonda CHP’li Ali Mahir Başarır ile İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması görüşmesine katılmayacaklarını açıklamıştı.

Yapılan toplantıda hazırlık komisyonu oluşturulmasına karar verildi. Hazırlık komisyonu şu milletvekillerinden oluştu:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN