Son dakika! Beştepe açıkladı: Putin Türkiye'ye geliyor

Son dakika! Beştepe açıkladı: Putin Türkiye'ye geliyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti öncesinde "Önümüzdeki dönemde Putin'i de Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı çerçevesinde ülkemizde ağırlayacağız" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti öncesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Altun şu ifadeleri kaydetti:

"Önümüzdeki dönemde Putin'i de Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı çerçevesinde ülkemizde ağırlayacağız. Rusya-Ukrayna krizinde arabuluculuk veya görüşmelere ev sahipliği yapma dahil bütün seçenekleri sunuyoruz."

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da geçtiğimiz günlerde Rusya Putin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye davetini kabul ettiği açıklamıştı.

Çavuşoğlu, Putin'in Türkiye'ye geliş tarihiyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Stratejik İşbirliği Toplantısı için Erdoğan, Putin’i Türkiye’ye davet etti. Ocak ayı uymadı. Kremlin, Putin'in Pekin Olimpiyatları’ndan döndükten sonra tarih verileceğini açıkladı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN