İmamoğlu'nun çağrısının ardından Metro İstanbul da harekete geçti

İmamoğlu'nun çağrısının ardından Metro İstanbul da harekete geçti

Metro İstanbul, İBB Başkanı İmamoğlu'nun çağrısının ardından Saraçhane'deki buluşma için M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarındaki seferlerinin sıklaştırıldığını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan henüz karar çıkmazken, İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbullulara çağrıda bulundu. İmamoğlu, ''16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum.'' dedi.

İmamoğlu'nun açıklamasının ardından Metro İstanbul da, Saraçhane'deki buluşma için seferlerinin sıklaştırıldığını bildirdi.

Metro İstanbul'un açıklaması şöyle:

"Saraçhane'de 16.00'da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN