İYİ Parti il binasına saldırıda gözaltına alınan bekçi adliyeye sevk edildi

İYİ Parti il binasına saldırıda gözaltına alınan bekçi adliyeye sevk edildi

İstanbul Merter'deki İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden mermi soruşturmasında gözaltına alınan bekçi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Merter’de bulunan İYİ Parti İstanbul İl Binası'na 31 Mart tarihinde silahlı saldırı gerçekleşti. Olayın ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binaya gerçekleştirilen saldırının ardından özel bir ekip kurdu.

ÖZEL EKİP KURULDU

Özel ekip güvenlik kameralarını inceleyerek silah sıkan kişinin inşaatın bekçisi M.E. olduğunu belirledi. Polis tarafından evinde gözaltına alınan M.E. işlemleri için emniyete götürüldü. M.E.'nin akşam inşaata hırsız girdiğini fark etmesi üzerine hırsızları korkutmak ve kaçırtmak için silah sıktığı, hırsızlar parti binası yönüne kaçınca o tarafa doğru hedef aldığı ve kurşunlardan 2 tanesinin de parti binasına isabet ettiği tespit edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ekipler olayda kullanılan ruhsatlı silahla birlikte bekçiyi yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen inşaat bekçisi sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN