Son dakika! LGS'de ikinci nakil sonuçları açıklandı

Son dakika! LGS'de ikinci nakil sonuçları açıklandı

Son dakika haberi... LGS'de ikinci nakil sonuçları açıklandı. kinci nakil tercihlerinin 2-6 Ağustos'ta alındığını belirten Özer "Sonuçlara göre, öğrencilerimizin yüzde 98’i istedikleri okula yerleşti" dedi.

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS'de ikinci nakil sonuçlarının açıklandığını, tercih yapan öğrencilerin yüzde 98'inin istedikleri bir liseye yerleştiğini duyurdu.

İkinci nakil tercihlerinin 2-6 Ağustos'ta alındığını belirten Özer, "LGS kapsamında, yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarını açıkladık. Sonuçlara göre, öğrencilerimizin yüzde 98’i istedikleri okula yerleşti. Öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun" dedi.

YENİ BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR

Böylece merkezi olarak yürütülen ana yerleştirme sürecinin tamamlandığını ifade eden Özer, iki nakil sürecinde de hiçbir okula giremeyen öğrencilerin, yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirileceğini söyledi.

Özer, bu öğrencilerin başvurularının komisyonlarca 9-13 Ağustos'ta alınacağını ve 20 Ağustos'ta yerleştirme sürecinin tamamlanacağını kaydederek "20 Ağustos itibarıyla tüm çocuklarımız liselere yerleşmiş olacaklar. Velilerimiz ve öğrencilerimiz rahat olsun" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN