Mahkeme, Merdan Yanardağ hakkında hazırlanan iddianameyi reddetti

Mahkeme, Merdan Yanardağ hakkında hazırlanan iddianameyi  reddetti

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcılığın hazırladığı iddianameyi reddetti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Merdan Yanardağ’ın televizyon programında Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamaları gerekçe göstererek "suçu ve suçluyu övmek” ve “terör örgütü propagandası yapmak” gerekçeleriyle resen soruşturma başlatmıştı.Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yanardağ, tutuklanmıştı.

MAHKEME İDDİANAMEYİ REDDETTİ

Tutuklu gazeteci Merdan Yanardağ için hazırlanan iddianame mahkeme tarafından reddedildi. T24'ten Gökçer Tahincioğlu'nun haberine göre, mahkeme, "terör örgütü propagandası, suçu ve suçluyu övmek"le suçlanarak tutuklananan Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ hakkında savcılığın hazırladığı iddianameyi kabul etmedi.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN