Malatya'da deprem I Son depremler

Malatya'da deprem I Son depremler

Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 4.3 ardında ise yeni bir paylaşımla büyüklüğün 4.4 olduğunu duyurdu. ADAF da, 4.4 olarak olarak verdi.

Malatya'nın Pötürge ilçesinde 4.3 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyuran Kandilli Rasathanesi 20 dakika sonra tekrar bir paylaşım yaparak şiddetin 4.4 olduğunu paylaştı. Saat 16:19'da meydana gelen depremin derinliğini ise 4.6 olduğu belirtildi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da depremle ilgili bir paylaşımda bulundu. Olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını belirten Yerlikaya, “AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN