MEB'den yeni PCR testi açıklaması: Ehliyet sınavında da görev alamayacaklar

MEB'den yeni PCR testi açıklaması: Ehliyet sınavında da görev alamayacaklar

MEB, özel eğitim kurumları ve öğrenci yurdunda görevli aşı olmamış öğretmen ve çalışanlardan haftada iki kez PCR testi istenecegini bildirdi. Aşı olmayan veya PCR testi vermeyenler ehliyet sınavlarında da görev alamayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 6 Eylül itibarıyla başlayan yüz yüze eğitim döneminde aşısız öğretmen ve personele yönelik PCR zorunluluğunun kapsamını genişletti.

MEB tarafından açıklanan yeni PCR duyurusuna göre; mesleki eğitim ve geliştirme kursları, iş makineleri sürücü eğitim kurslarının, teorik ve uygulama sınavlarında görev alan usta öğreticiler dahil tüm personelden haftada iki defa PCR testi istenecek.

Duyuruya göre, özel eğitim okulları, ortaokul ve ortaöğretim özel öğrenci yurt ve pansiyonları çalışanları da aşısız olmaları halinde haftada iki kez PCR testi olarak sonuçlarını ibraz edecek.

EHLİYET SINAVLARINDA GÖREV ALAMAYACAKLAR

Mesleki eğitim ve geliştirme kursları, iş makineleri sürücü eğitim kurslarının, teorik ve uygulama sınavlarında görev alan usta öğreticiler dahil tüm personelden de haftada iki defa PCR testi istenecek.

Son dakika haberinin detayları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN