Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan'ın, yarın bir araya geleceği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda iki taraftan birine destek açıklaması yapıp yapmayacağı merak edilen Oğan ile Kılıçdaroğlu'nun, bu konu hakkında görüşeceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin gözü, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olmak için yarışacağı ikinci turdayken, ilk turdaki adaylardan biri olan Sinan Oğan gündemden düşmüyor.

İkinci turda iki taraftan birine destek verip vermeyeceği merak edilen Oğan, dün Millet İttifakı’nı oluşturan partilerden Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Görüşme, CHP’de yapılan Millet İttifakı toplantısının ardından gerçekleşti.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmeye ilişkin açıklama yapılmazken, Oğan’ın yarın Kemal Kılıçdaroğlu’yla da bir araya geleceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN