Son dakika! Otogar soruşturmasında 3 tutuklama

Son dakika! Otogar soruşturmasında 3 tutuklama

Son dakika haberi... İstanbul otogarında, 5 kilogramlık 6 plastik patlayıcı ele geçirilmesine ilişkin soruşturmada mahkemeye sevk edilen 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

28 Nisan'da İstanbul'da bombalı eylem yapmak isterken, polis ekiplerini başarılı operasyonuyla yakalanan 3 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrollünden geçirilen zanlılar İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polis ekiplerince, otogar ve çevresinde Kovid-19 önlemleri denetimi sırasında şüphelenilen 2 kişinin kaçmaya çalışması üzerine yaşanan kovalamaca sonucu 2 terörist 5 kilogram ağırlığında plastik patlayıcı ile yakalanmıştı. Bu kişilerin sorgusu sonucu 1 kişi de Bakırköy'de yakalanmıştı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN