Davutoğlu-Oğan görüşmesine ilk açıklama: Gayet olumlu neticelendi

Davutoğlu-Oğan görüşmesine ilk açıklama: Gayet olumlu neticelendi

Cumhurbaşkanlığı yarışının kazananı çıkmadı, Türkiye 28 Mayıs'ta sandığa gidecek. İkinci turda kimi destekleyeceğini yarın açıklayacak olan seçimin kilit ismi ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Gelecek Partisi lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, görüşmenin olumlu geçtiğini ve Oğan’ın herhangi bir talebi olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 49,50 oy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,89 oy aldığı Cumhurbaşkanlığı yarışında kazanan çıkmayınca seçim ikinci tura kaldı. İlk tur seçimlerinde oyların yüzde 5.17 fazlasını alan ve 28 Mayıs'ta kimi destekleyeceği merak konusu olan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

ÜSTÜN: GAYET OLUMLU NETİCELENDİ

Ankara’da dün akşam 3 saat süren görüşmede Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün’ün de yer aldığı öğrenildi. Üstün yaptığı açıklamada, "Kendisini ben davet ettim. Milletvekili olarak beraber çalışmıştık, güzel bir sohbet oldu. Gayet olumlu neticelendi. Sinan Bey milliyetçi bir arkadaşımızdır. Kararlarını alırken memleketi önceleyeceğine inandığım için ümitliyim, memleket için en doğru kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

“OĞAN’IN BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAĞINA İLİŞKİN BİLGİMİZ YOK”

Oğan’ın bugün açıklama yapacağı iddialarına ilişkin bir bilgilerinin olmadığını dile getiren Üstün, Oğan’ın ekiplerinin Davutoğlu ve Oğan görüşmesini değerlendirmeyi sürdürdüğünü söyledi.

Öte yandan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yarın kararını açıklaması beklenen Sinan Oğan ile ikili bir görüşme gerçekleştirebileceği ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN