Son dakika! Yeni Zelanda'daki katliamda 1 Türk yaralı

Son dakika! Yeni Zelanda'daki katliamda 1 Türk yaralı

Yeni Zelenda'daki katliamla ilgili konuşan Türkiye’nin Wellington Büyükelçisi Ahmet Ergin saldırıda ölenler arasında Türk vatandaşı olmadığını ancak hafif yaralı olarak kurtulan bir Türk vatandaşının bulunduğunu söyledi. 

Hürriyet'in haberine göre, Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde iki camiye yapılan saldırıyla ilgili konuşan Türkiye’nin Wellington Büyükelçisi Ahmet Ergin, kendilerine ulaşan son bilgileri aktardı. Buna göre, ölenler arasında Türk vatandaşı yok, saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulanlar arasında ise bir Türk vatandaşı bulunuyor.

Büyükelçi hafif yaralı vatandaşın hayati hiçbir tehlikesinin olmadığını vurguladı. Büyükelçi Ergin, ülkedeki güvenlik seviyesinin  normalden üst seviyeye çıkarıldığını da ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN