TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi grubuna ziyaret

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi grubuna ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meclis’te grubu bulunan siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Meclis Başkanı seçildikten sonra kendisini ziyaret eden partilere iade-i ziyarette bulunan Kurtulmuş, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ ve grup başkanvekilleri ile bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 7 Haziran’da yapılan oylamayla TBMM Başkanı seçilmişti. İade-i ziyaret turuna devam eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un gündeminde yeni anayasa ve Can Atalay'ın durumu olduğu belirtiliyor.

yeni-proje-2-006.jpg

SONRAKİ DURAĞI ÖZGÜR ÖZEL

Kurtulmuş'un daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’le bir araya geleceği belirtildi.

yeni-proje-006.jpg

Salı günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve geçtiğimiz haftalarda da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Kurtulmuş’un önümüzdeki hafta HEDEP Eş Genel Başkanlarıyla görüşmesi bekleniyor.

İade-i ziyaret çerçevesinde gerçekleşen görüşmelerde yeni anayasa çalışmaları ve Can Atalay’ın durumunun ele alındığı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN