Tekerlekli sandalye ile geldi, eski eşine kurşun yağdırdı

Kadına şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Yürüme engelli Mehmet Ali Gülerli ile Halide Birtaş bir süre önce boşandı. Dün eski eşinin evinin önüne giden Gülerli iddiaya göre tartıştığı Birtaş'ı silahla vurdu. Yaralanan Birtaş yere düşerken saldırgan olay yerinde tekerlekli sandalyesi ile kaçtı.

Olay, Fatih Ayvansaray Mahallesi Kuyulu Bahçe Sokak'ta meydana geldi. Yürüme engelli Mehmet Ali Gülerli eski eşini evinin önünde karın ve kasığından silahla vurdu.

Yaralanan kadın yere düşerken saldırgan olay yerinde tekerlekli sandalyesi ile kaçtı. İhbar üzerine bölgeye emniyet ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı kadın ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

YARALI KADIN YOĞUN BAKIMDA

Aynı sokakta yaşayan Gülsen Sayar, "Aralarında bir husumet varmış sanırım. Ben sadece iki el silah sesi duydum. Kadın hastaneye kaldırıldı, dün akşam yoğun bakımdaydı. 24 saatlik bir tehlikeli süreç vardı" diye konuştu.

Saldırganın akülü aracıyla kaçışı ise bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan, Türkiye'de kadına şiddet haberleri faillerin cezalandırılmaması veya ceza indirimine gidilmesi gibi uygulamalar nedeniyle artmaya devam ediyor. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Kasım 2023 raporuna göre, Kasım ayında erkekler tarafından 33 kadın öldürüldü, 24 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN