Telefon hattı bu firma olanlara duyuruldu! Bedava internet dağıtılacak: Bunu yapmak yeterli

Telefon hattı bu firma olanlara duyuruldu! Bedava internet dağıtılacak: Bunu yapmak yeterli

GSM operatörlerinden Ramazan Özel kampanyaları gelmeye başladı.Ramazan'a özel kampanya düzenlenirken o operatör Ramazan ayı boyunca 15 GB internet hediye edileceğini duyurdu. Başvuru yapan hediye internetten yararlanabiliyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ramazan ayı itibariyle GSM operatörleri tarafından yapılan kampanyalarda gündeme gelmeye başladı. Ramazan ayına özel olarak düzenlenen paketler için bol dakika internet ve sms kullanım fırsatı sunuluyor. Vodafone tarafından kişiye özel tasarlanabilir paketlere bir yenisi eklenirken 15 GB Kolay Paket tarifesi herkesin dikkatinde yer alıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

vodafone-1.jpgVODAFONE'DAN RAMAZAN'A ÖZEL KAMPANYA

2023 yılında Ramazan'a özel yeni bir kampanya düzenleyen Vodafone, 15 GB Kolay Paket tarifesi ile müşterilerin yüzünü güldürdü. Kampanyanın yalnızca 30 gün geçerli olduğu belirtilirken tüm abonelerin yararlanabileceğim zengin paket içeriği sunuluyor.
“Şeker gibi fırsatlar Ramazan'da Vodafone'da” sloganı ile birlikte tanıtılan yeni paket kampanyası için araştırmalar devam ediyor. Ramazan ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında hem geniş bir paket hem de uygun fiyat ile sevdiklerinize ulaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin de bazı şartları sağlaması gerekiyor.

vodafone-internet-kampanyasi.jpg

VODAFONE 15 GB KOLAY PAKET TARİFESİ


Kaliteli altyapısı ile birçok kullanıcının tercihi olan Vodafone 15 GB Kolay Paket tarifesi ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Farklı bir paket kampanyası içerisinde olan müşterilerin geçiş işlemlerinin tamamlanması ile birlikte kampanyadan yararlanabildiği belirtildi. Ramazan ayı içerisinde kullanılacak olan yeni kampanya için geçerliliğin yalnızca yurt içinde olduğu belirtildi. Vodafone'un sunmuş 15 GB Kolay Paket kampanyası için başvuruda bulunan kişiler internet, SMS ya da arama haklarını üçüncü bir kişiye devredemez.

vodafone-ramazan-kampanya.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

15 GB Kolay Paket kullanımının tek seferlik olacağı belirtildi. Tekrarlanabilir olarak sunulan kampanya Ramazan ayı bitimine kadar geçerli olacak. Kampanya süreci içerisinde müşteriler ek fırsatlardan da yararlanabiliyor. Bir ay geçerliliği olan 15 GB internet paketi için kullanım süresinin tamamlanması ile birlikte tüm haklar müşteriden silinir. Vodafone tarafından düzenlenen kampanya üzerinde firmanın değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkı bulunuyor.

VODAFONE 15 GB KOLAY PAKET TARİFESİNE NASIL GEÇİLİR?

Farklı bir tarife kullanan kişiler Vodafone yanımda uygulaması üzerinden ya da Vodafone'un resmi internet sitesi üzerinden tarifeye geçiş yapabilmektedir.15 gb kolay paket tarifesi kapsamında geçiş yapacak kişilerin kampanyadan yararlanmak için başvuru formunu doldurması yeterli olmaktadır.

vodafone-kampanya.jpg

15 GB KOLAY PAKET İÇERİĞİ NEDİR?

Vodafone tarafından sağlanan 15 GB Kolay Paket tarifesi kapsamında müşterilerin yararlanacağı kampanya detayları şu şekildedir:

  • 15 GB cepten internet
  • Her yöne 1000 sms
  • Her yöne 1000 dakika arama
  • Sınırsız WhatsApp kullanımı
  • Sınırsız Messenger kullanımı
  • Vodafone 15 GB Kolay Paket fiyatı 139 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN