Tepkiler üzerine fotoğraflar silindi: İftarda AK Partililere porselen tabak, halka köpük tabldot

Tepkiler üzerine fotoğraflar silindi: İftarda AK Partililere porselen tabak, halka köpük tabldot

AK Parti Kilis İl Başkanlığı'nın Beyaz Köşk Düğün Salonu'nda düzenlediği iftar yemeğinde partililer ve milletvekillerinin porselen tabakta, halkın ise köpük tabldotlarda yemek yemesi dikkat çekti. İftar yemeğine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan partililer ve milletvekilleri kullanıcılardan gelen tepkiler üzerine paylaşımları silmek zorunda kaldı.

AK Parti Kilis İl Başkanlığı önceki akşam Beyaz Köşk Düğün Salonu'nda iftar yemeği verdi. İftarda partililer ve milletvekilleri porselen tabaklarda, halk ise köpük tabldotlarda yemek yedi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı ve AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Reşit Polat’ın bulunduğu protokol masasında yemekler porselen tabaklarda ikram edilirken hurmanın da özel jelatinle sarılmış olması dikkat çekti.

Partililer ve milletvekillerinin iftara ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşmasıyla masalar arasındaki ayrıma tepki yağdı. Tepkiler üzerine partililer ve milletvekilleri yemekli masa fotoğrafını silmek zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN